Suomalainen Sanomalehtimiesliitto   The Finnish Association of Journalist

 
SSL
Esittely
Kokoukset ja johtokunta
Säännöt
Yhteystiedot
 
Jäsenyys
Jäsenkirjeet
Liity jäseneksi
Jäsenhakulomake
Muutoslomake
 
Toiminta
Suometar-päivä
Olli-palkinnot
Satavuotisjuhlat
Matkat
Mediapiiri
Tapahtumat arkisto
In memoriam
Kirjat
Uuden Suomettaren
Säätiö
Takaisin etusivulle
 
 

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto sai sihteerikseen Silja Latvasen – tehtävä alkaa syyskuussa 2018

Rahastonhoitajana ja sihteerinä toiminut Jukka Reinikainen ilmaisi jo keväällä toiveensa luopua sihteerin tehtävistä. Etsintöjen jälkeen, olemme löytäneet liitolle uuden sihteerin. Hän aloittaa työnsä syyskuun alussa 2018. Hän on KTL Silja Latvanen.

KTL Silja Latvanen (53) työskenteli pitkään opetus ja tutkimustehtävissä Åbo Akademissa ja Svenska Handelshögskolanilla. Vuonna 2001 perhe muutti Tanskaan ja jatkoi sieltä kiertomatkaa ympäri Eurooppaa. Ulkomaan vuosinaan Silja toimi lastensa koulujen ja kansainvälisten naisjärjestöjen aktiivina ja pyöritti perhe-elämää. Palattuaan Suomeen 2014 perhe asettui Helsinkiin ja Silja herätteli henkiin perheen vanhaa yritystoimintaa. Nyt Silja Latvanen on perheen sijoitusyhtiön toimitusjohtaja (ja ainoa työntekijä!), toimii kahden pk-yrityksen hallituksessa ja tekee monipuolisesti hallinnon ja taloushallinnon projekteja. Tähän tehtävänkuvaan SSL:n sihteerin työ istuu mainiosti.

Silja Latvanen on naimisissa Jari Latvasen kanssa ja heillä on kolme aikuista lasta. Lisäksi perheeseen kuulu koira ja hevonen. Lapset opiskelevat ulkomailla ja matkustaminen ja maailmaan tutustuminen onkin koko perheen yhteinen harrastus. Silja harrastaa myös mökkeilyä, ruokaa, puutarhan hoitoa, sienestystä ja lukemista.

Kysymykseen, mikä Siljaa kiinnostaa SSL:ssä, hän vastaa:
”Olen kiinnostunut monista yhteiskunnan ilmiöistä, erityisesti koulutukseen ja nuorisoon liittyvistä asioista. Olen myös pitkään seurannut aktiivisesti ruokaan ja sen tuotantoon liittyvää keskustelua ja tämä onkin ehkä suurin intohimoni tällä hetkellä, myös työtehtävieni puolesta. Niinpä voin sanoa, että SLL:n jäsenet ovat työnsä kautta minulle tuttuja median kuluttajan näkökulmasta. On kiinnostavaa päästä kurkistamaan kulissien taakse ja tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin. Työnä SSL:n sihteerin tehtävä sopii minulle hyvin, yrittäjänä olen pyrkinyt poimimaan kirjon kiinnostavia projekteja ja työtehtäviä, jolloin mikään työpäivä ei ole toisensa kaltainen.”

MT

 

 

www.sanomalehtimiesliitto.fi      Lähetä sähköposti osoitteella: sihteeri(at)sanomalehtimiesliitto.fi     Korvaa sähköpostiosoitteissa (at) kirjaimet @-merkillä
  2008 © SSL