26.2.2019

Hae virkistysapurahaa!

Toimittaja Onni V. Tuiskun säätiö jakaa matka- ja virkistyskäyttöön tarkoitettuja apurahoja toimittajille ja lehtitalojen toimihenkilöille. Hakuaika päättyy 31.3.2019.

Lue lisää

13.2.2019

Mitä mediassa tapahtuu?

Anneli Valpola oli liittomme Mediapiirivieras keväällä 2018. Hänen FUTURE JOURNALISTS -raportin osuus, kertoo sekä journalistien osaamis- että kehittymistarpeista.

Lue lisää

Johtokunta nimesi sijoitusryhmän

Kokouksessaan 28.1.2019 johtokunta nimesi liiton varainhoidon neuvoa antavaan Sijoitusryhmään seuraavat henkilöt: Sirkka-Liisa Roine, Tapani Ruokanen, Eero Sauri ja Maarit Tyrkkö.

Lue lisää

Puheenjohtajan palsta

Jäsenemme Tuula Virtanen vieraili miehensä Saken kanssa Tampereella ja kertoi teatteriuutisia. Saamme joissakin teattereissa alennusta teatterilipuista jäsenkortilla.

Lue lisää

25.1.2019

Uuden Suomettaren Säätiön apurahat

Uuden Suomettaren Säätiö myöntää apurahoja opintomatkoihin, kursseihin ja muuhun täydennyskoulutukseen sekä tutkimus- ja julkaisuhankkeisiin. Apurahahakemukset pitää jättää 22.3. mennessä.

Lue lisää

10.1.2019

Sunnuntaina 17.2.2019 alkaen kello 16.00

Kansantanssia ja kreikkalaista ruokaa

HUOM! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, tanssiryhmät esiintyvät vain kerran Helsingissä. Tule nauttimaan ja tunnelmoimaan Välimeren hengestä ja kreikkalaisesta ilosta keskellä helmikuuta! Matkalle Kreikkaan voit osallistua avecin kanssa.

Lue lisää
Vain jäsenistölle tarkoitettu materiaali on suojattu salasanalla

Ohjeita jäsenistölle

Kaikille jäsenille on toimitetaan salasana suojatun materiaalin ”lukon” avaamiseen. Voit myös lähettää palautetta ja kehitysehdotuksia SSL:n uusista nettisivuista.

Lue lisää

4.12.2018

Suometar-päivänä luovutettiin kunniamerkkejä

Onnittelut jäsenille

Onnittelemme lämpimästi liittomme entistä puheenjohtajaa, lehdistöneuvos Jyrki Vesikansaa hänen saamastaan korkeasta kunniamerkistä, Suomen Valkoisen Ruusun 1. luokan ritarimerkistä (SVR R 1).
Onnea myös varapuheenjohtajallemme, Marketta Mattilalle, joka saa hänelle myönnetyn Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin Suometar-päivänä.

Lue lisää

24.11.2018

Vierailu Espoon Kaupunginteatterissa

Esitystalous 3 – Radio

Mikä paikallisradiohype? Lyhyttä silppua ja minä-keskeistä höläytystä. ”Olenko vielä töissä?” Jäljelle jäävät kokevat syyllisyyttä siitä, että pelastuivat. Katso kuvat ja lue, mitä Timo Hakkarainen, Pirkko Paaermaa, Pentti Yli-Karjanmaa ja Helena Raunio kommentoivat esityksen jälkeen

Lue lisää
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään