28.2.2019

KUTSU: Mediapiiri 19.3.2019, klo 17.30-19.30

Terveysjournalismin monet kasvot

Mediapiiri teemana 19.3. on terveysjournalismin monet kasvot. Ilmoittaudu 15.3. mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä. Lapland Hotels Bulevardi tarjoaa puitteet keskustelulle.

Lue lisää

27.2.2019

SSL "MATKA" Kreikkaan 17.2.2019

Kulttuurit lyövät kättä

SSL:n Kreikka-päivä sunnuntaina 17.2.2019 alkoi Leros-saarelta saapuneiden Artemis taiteilijoiden perinteisellä tanssiesityksellä ja jatkui ryhmä Bragen eli ”Villa Kolkis Vänner” väen esityksellä Bröllop i Österbotten. Puheissa esiteltiin ohjelmanumeroita, kerrottiin maittemme kulttuureista ja kiiteltiin. Kuulimme myös Suomen Kreikan suurlähettilään tervehdyksen.

Lue lisää
Suometar-päivä 2019

Tähtikultti journalismissa

Tilaisuuteemme Suomalaisella Klubilla osallistui 140 kutsuvierasta ja liittomme jäsentä. Paneelissa, jota veti Tapani Ruokanen kysyttiin: Onko minä-minä-journalismista tullut median paras tavara? Ilmastonmuutos tulee – viihdytämmekö itsemme hengiltä? Mitä jatkuvan muutoksen vaatimus tekee journalismille?
Katso kuvat ja video sekä lue Tapani Ruokasen panelistien esittely.

Lue lisää

10.1.2019

Sunnuntaina 17.2.2019 alkaen kello 16.00

Kansantanssia ja kreikkalaista ruokaa

HUOM! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, tanssiryhmät esiintyvät vain kerran Helsingissä. Tule nauttimaan ja tunnelmoimaan Välimeren hengestä ja kreikkalaisesta ilosta keskellä helmikuuta! Matkalle Kreikkaan voit osallistua avecin kanssa.

Lue lisää

4.12.2018

Suometar-päivänä luovutettiin kunniamerkkejä

Onnittelut jäsenille

Onnittelemme lämpimästi liittomme entistä puheenjohtajaa, lehdistöneuvos Jyrki Vesikansaa hänen saamastaan korkeasta kunniamerkistä, Suomen Valkoisen Ruusun 1. luokan ritarimerkistä (SVR R 1).
Onnea myös varapuheenjohtajallemme, Marketta Mattilalle, joka saa hänelle myönnetyn Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin Suometar-päivänä.

Lue lisää

24.11.2018

Vierailu Espoon Kaupunginteatterissa

Esitystalous 3 – Radio

Mikä paikallisradiohype? Lyhyttä silppua ja minä-keskeistä höläytystä. ”Olenko vielä töissä?” Jäljelle jäävät kokevat syyllisyyttä siitä, että pelastuivat. Katso kuvat ja lue, mitä Timo Hakkarainen, Pirkko Paaermaa, Pentti Yli-Karjanmaa ja Helena Raunio kommentoivat esityksen jälkeen

Lue lisää
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään