12 | 2022

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

Hyvää joulua ja tervetuloa Suometar-päivään!

Ensin rauhoitumme joulun viettoon ja tammikuun 12. päivänä on vuorossa perinteikäs Suometar-päivän keskustelutilaisuus.

Pandemia on estänyt liiton Suometar-päivän vieton jo liian monta kertaa, mutta nyt pystymme jälleen kokoontumaan. Kutsu on lähtenyt jäsenille ja kutsuvieraille.

Suometar-päivän keskustelutilaisuus pidetään torstaina 12.1.2023. Tilaisuus on ollut vuosikausien ajan Suomalaisen Klubilla, mutta ravintolan harmillisen tuplabuukkauksen vuoksi paikkana on nyt Ravintola Töölön juhlasali, osoitteessa Runeberginkatu 14-16. Kyseessä on siis entisen Helsingin kauppakorkeakoulun päärakennuksen juhlasali. Se tarjoaa hienot ja tilavat puitteet tapahtumalle.

Keskustelutilaisuuden teemana on Media sodassa. Paneelissa pureudutaan toimittajan ja valokuvaajan työhön sotatoimialueella. Keskustelemassa ovat toimittaja, kirjailija Markus Leikola, toimittajat Nina Järvenkylä ja Antti Kuronen sekä valokuvaaja Kaisa Rautaheimo. Puhetta johtaa liiton johtokunnan jäsen Pertti Nyberg. Tilaisuuden avaa liiton puheenjohtaja Kirsti Sintonen.

SSL:n johtokunta kokoontui vuoden viimeiseen kokoukseen 14. joulukuuta. Joululounaan lomassa ideoimme vilkkaasti tulevan vuoden tapahtumia. Paljon mukavaa ja kiinnostavaa on luvassa.

Koko johtokunta oli paikalla joulukuun kokouksessa, vasemmalta lukien Tapani Ruokanen, Nina Stenros, Kimmo Kallonen, Heljä Salonen, Kirsti Sintonen, Marketta Mattila, Eeva-Liisa Vallin ja Pertti Nyberg.

Mutta ennen niitä – hyvää joulua ja onnea vuodelle 2023!

Kirsti Sintonen, puheenjohtaja


HUOM! Tekstissä linkit on merkitty sinisellä värillä. Klikkaamalla niitä pääset lukemaan lisää aiheesta.

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään