1 | 2020

SSL:n Jäsenmatka Albaniaan 2020

Syyskuussa suuntaamme kohti Albaniaa. Majoitumme Tiranaan ja teemme sieltä retket Krujaan, Durresiin ja Unescon maailmanperintöluettelossa olevaan Beratiin. Tuttuun tapaan meillä on myös mielenkiintoinen tapaaminen paikallisen mediaväen kanssa. Matkalle voi ottaa myös seuralaisen. ILMOITTAUDU NYT!

Lue lisää

10 | 2018

Tallinnan matka Viron 100-vuotisjuhlan merkeissä 18.–19.9.2018

Naisen rooli Viron mediassa on kapea

Viro100-retkemme viimeisenä ohjelmana tapasimme Baltic Film Schoolilla (BFM) mielenkiintoisen kolmikon Viron mediamaailmasta. Esiin nousi Viron voimakkaasti muuttunut mediatilanne. Vuosi 2008 oli vielä hyvää aikaa, jolloin lehdet julkaisivat laajoja ja taustoittavia juttuja. Lama-aika leikkasi palkkoja 10-25 prosenttia. Se toi myös lyhyet jutut ja potkut monelle pitkän linjan journalistille.

Lue lisää

10 | 2018

Tallinnan matka Viron 100-vuotisjuhlan merkeissä 18.–19.9.2018

Eesti on my mind

Viro 100-juhlavuoden merkeissä tehty SSL:n Tallinnan retki oli kahden päivän tehomatka, joka syvensi ymmärrystä Viron nykytilasta ja kertoi muutoksista Suomen ja Viron suhteiden dynamiikassa sitten 1991 tapahtuneen uuden itsenäistymisen.

Lue lisää

9 | 2018

Tekstiksi naputtelin: ”Eilen Jasenovacin keskitysleiri, tänään Mirogoin kaunis hautausmaa.

Kirsti Sintonen: Ohut demokratia ja arat naapurisuhteet

Elokuun viimeisenä päivänä laitoin Facebookiin kolme kuvaa: Jasenovacin keskitysleirin vaikuttavan, lootuksen kukkaa muistuttavan monumentin sekä kaksi otosta Mirogoin hautausmaalta, joka väitetään yhdeksi Euroopan kauneimmista.

Lue lisää

6 | 2016

Perinteisen ulkomaanmatkan vaihtoehtoja on pohdittu.

Ulkomaanmatka

Olisi mukava, jos mukaan lähtemisestä kiinnostuneet kertoisivat Jyrki Vesikansalle vapaamuotoisesti näkemyksiään seuraavista vaihtoehdoista:

Lue lisää

2 | 2015

Liiton seuraavan ulkomaanmatkan kohteista pyydetään jälleen jäsenistön toiveita ja muitakin näkemyksiä.

Tuleva ulkomaanmatka

Kohteethan on pyritty valitsemaan niin, että voisimme tarjota jotakin ekstraa kaupallisiin matkanjärjestäjiin verrattuna — mukavan keskinäisen seuramme ohessa. Hinnoilla emme välttämättä voi kilpailla, mutta niissä on tavoiteltu kohtuullisuutta. Kannattaa huomata, että olemme tarjonneet “koko paketin” tavallisia ruokajuomia myöten niin, ettei aikaa tuhraudu laskujen selvittelyyn emmekä petä itseämme peitetyillä kustannuksilla. Saksin-matkastakin olisi selvinnyt käyttämättä euroakaan ylimääräistä. Konsertit yms. ja jotkin ateriatkin ovat toki olleet lisämaksullisia.

Lue lisää
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään