10 | 2023

Monipuolinen matka historiaa ja nykyaikaa

SSL:n vuoden 2023 ulkomaanmatka suuntautui Latvian Riikaan. Vain 50 minuutin lentomatkan päästä löytyy kiinnostavaa historiaa, upeita jugend-rakennuksia, omaleimaista kulttuuria. Kuten aina SSL:n matkoilla ohjelmassa oli nytkin ajankohtaisia seminaariosuuksia.

Lue lisää

8 | 2023

Kulttuurimatka Etelä-Pohjanmaan tunnelmiin

Kesän kallistuessa loppupuolelle kannattaa muistella alkukesän onnistunutta kotimaanmatkaa. Tänä vuonna se suuntautui Seinäjoelle ja Ilmajoen Musiikkijuhlille katsomaan Armi-oopperaa. Reissun journalistisessa osuudessa saatiin kiinnostava katsaus maakuntalehti Ilkka-Pohjalaisen tilanteesta.

Lue lisää

5 | 2022

Mikkeli muistissamme

SSL:n toukokuinen kevätretki suuntautui Mikkeliin. Entisen päämajakaupungin kohteet kiinnostavat aina, mutta ajankohtaiset uutiset tekivät niistä entistä koskettavampia.

Lue lisää

9 | 2021

SSL:n retki Syvärantaan 24.8.2121

Kamelin kyyti, kiinnostava kohde, hyvä ruoka ja jäsenten kertomukset tekivät retkestä onnistuneen

Syväranta-retken työryhmä Nina Stenros, Pirjo Nuotio, Marketta Mattila ja Heljä Salonen olivat suunnitelleet meille retken, jota myös sää suosi. Nina Stenros kirjoittaa sähköpostissa: ”Hei kaikki, huomisen sääennuste näyttää melko lupaavalta… keskiviikkona kaikki olisi toisin. Toivottavasti ennuste ei muutu yön yli, tapaamisiin siis huomenna.” – Ennuste piti, syksy henki tuloaan, mutta tiistaina ei satanut!

Lue lisää
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään