3 | 2024

Jäsenmatka Kosovoon ja Pohjois-Makedoniaan 5.-8.10.2024

SSL:n ensi syksyn ulkomaanmatkan kohteena on kaksi pientä Balkanin valtiota Kosovo ja Pohjois-Makedonia, jotka molemmat ovat olleet osana Jugoslaviaa. Kuten aina SSL:n ulkomaanmatkoilla, tarjolla on jälleen kiinnostavaa historiaa, nähtävyyksiä, katsauksia maiden ajankohtaiseen tilanteeseen sekä hyvää seuraa.

Lue lisää

10 | 2023

Monipuolinen matka historiaa ja nykyaikaa

SSL:n vuoden 2023 ulkomaanmatka suuntautui Latvian Riikaan. Vain 50 minuutin lentomatkan päästä löytyy kiinnostavaa historiaa, upeita jugend-rakennuksia, omaleimaista kulttuuria. Kuten aina SSL:n matkoilla ohjelmassa oli nytkin ajankohtaisia seminaariosuuksia.

Lue lisää

8 | 2023

Kulttuurimatka Etelä-Pohjanmaan tunnelmiin

Kesän kallistuessa loppupuolelle kannattaa muistella alkukesän onnistunutta kotimaanmatkaa. Tänä vuonna se suuntautui Seinäjoelle ja Ilmajoen Musiikkijuhlille katsomaan Armi-oopperaa. Reissun journalistisessa osuudessa saatiin kiinnostava katsaus maakuntalehti Ilkka-Pohjalaisen tilanteesta.

Lue lisää

5 | 2022

Mikkeli muistissamme

SSL:n toukokuinen kevätretki suuntautui Mikkeliin. Entisen päämajakaupungin kohteet kiinnostavat aina, mutta ajankohtaiset uutiset tekivät niistä entistä koskettavampia.

Lue lisää
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään