8 | 2023

Kulttuurimatka Etelä-Pohjanmaan tunnelmiin

Kesän kallistuessa loppupuolelle kannattaa muistella alkukesän onnistunutta kotimaanmatkaa. Tänä vuonna se suuntautui Seinäjoelle ja Ilmajoen Musiikkijuhlille katsomaan Armi-oopperaa. Reissun journalistisessa osuudessa saatiin kiinnostava katsaus maakuntalehti Ilkka-Pohjalaisen tilanteesta.

Lue lisää

5 | 2022

Mikkeli muistissamme

SSL:n toukokuinen kevätretki suuntautui Mikkeliin. Entisen päämajakaupungin kohteet kiinnostavat aina, mutta ajankohtaiset uutiset tekivät niistä entistä koskettavampia.

Lue lisää

9 | 2021

SSL:n retki Syvärantaan 24.8.2121

Kamelin kyyti, kiinnostava kohde, hyvä ruoka ja jäsenten kertomukset tekivät retkestä onnistuneen

Syväranta-retken työryhmä Nina Stenros, Pirjo Nuotio, Marketta Mattila ja Heljä Salonen olivat suunnitelleet meille retken, jota myös sää suosi. Nina Stenros kirjoittaa sähköpostissa: ”Hei kaikki, huomisen sääennuste näyttää melko lupaavalta… keskiviikkona kaikki olisi toisin. Toivottavasti ennuste ei muutu yön yli, tapaamisiin siis huomenna.” – Ennuste piti, syksy henki tuloaan, mutta tiistaina ei satanut!

Lue lisää
ILMOITTAUDU NYT!

Retki Bongan linnaan lauantaina 10.10.2020

Keväästä koronan takia syksyyn siirretty retki toteutuu nyt. Tutustumme Bongan Linnassa taiteilija Riitta Nelimarkan ateljeehen ja näyttelyyn. Hyvän seuran lisäksi tarjolla on myös hirvileipiä, omenakakkua ja musiikkia. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautujaa ja paikalle voi tulla myös omalla autolla. Noudatamme turvavälejä.

Lue lisää
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään