Olli-palkinto Matti Laitiselle

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto on myöntänyt Olli-palkinnon 2021 tunnustuksena ansiokkaasta journalistin työstä toimittaja Matti Laitiselle. Palkinto on nimetty liiton pitkäaikaisen sihteerin ja suuren journalistin, professori Väinö Nuortevan eli pakinoitsija Ollin mukaan.

Lue lisää
2018

Olli-palkinnot Kirsti Sintoselle ja Risto Kunnakselle

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto on myöntänyt Olli-palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta journalistin työstä päätoimittaja, valtiotieteiden maisteri Kirsti Sintoselle ja rikos- ja oikeustoimittaja Risto Kunnakselle. Palkinto on nimetty liiton pitkäaikaisen sihteerin ja suuren journalistin, professori Väinö Nuortevan eli pakinoitsija Ollin mukaan.

Lue lisää
2017

Olli-palkinnot Kreeta Karvalalle ja Merja Ylä-Anttilalle

Suomalainen Sanomalehtimiesliiton Olli-palkinnot 2017 myönnettiin ”tunnustuksena ansiokkaasta journalistin työstä” toimittaja, filosofian tohtori Kreeta Karvalalle ja päätoimittaja Merja Ylä-Anttilalle. Palkinto on nimetty liiton pitkäaikaisen sihteerin ja suuren journalistin, professori Väinö Nuortevan eli pakinoitsija Ollin mukaan.

Lue lisää
2015

Palkinto kokemukselle

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto on myöntänyt Olli-palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta journalistin työstä toimittaja Elina Grundströmille ja graafikko Yrjö Klipille. Palkinto on nimetty liiton pitkäaikaisen sihteerin ja suuren journalistin, professori Väinö Nuortevan eli pakinoitsija Ollin mukaan.

Lue lisää
2013

Olli-palkinnot jaettu

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto jakoi vuosikokouksessaan 7. toukokuuta tämän vuoden Olli-palkinnot kahdelle merkittävälle journalistille, Suomalaisen sanomalehtimiesliiton jäsenelle Maarit Niiniluodolle ja Merja Sundströmille.

Lue lisää
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään