SSL jäsenmaksulasku lähetetään nyt uudella tavalla

Ne jäsenet, joiden sähköpostiosoite on sihteerin tiedossa, ovat nyt saaneet jäsenmaksulaskun sähköpostiinsa. Ne, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan, saavat laskun kirjeenä vanhaan malliin. Uudistus liittyy jäsenrekisterin hoitamiseen uudella kätevällä verkkotyökalulla. Katso ohjeet.

SSL on siirtynyt käyttämään verkossa toimivaa Membook jäsenrekisteripalvelua, joka säästää hallinnollista aikaa ja jonka kautta lähetetään myös jäsenmaksulaskut jäsenille.

Näin maksat jäsenmaksusi

Ne jäsenet, joiden sähköpostiosoite on sihteerillä, ovat nyt saaneet laskun sähköpostiinsa. Ne, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan, saavat laskun kirjeenä vanhaan malliin.

Laskun lähettäjätiedoissa näkyy liiton nimi ja aiheena teksti: Olet saanut laskun, lähettäjä: Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry.

Laskun voi maksaa:

1. sähköpostissa näkyvillä tiedoilla, käytä henkilökohtaista viitenumeroasi, joka on sinulle tulleessa sähköpostissa

2. tai voit myös avata ja tulostaa laskusta pdf-version

3. voit myös rekisteröityä halutessasi Membook-palveluun ja maksaa laskun verkkolaskuna pankkitunnuksillasi

HUOM! Palveluun ei ole pakko rekisteröityä, tosin siitä voi olla hyötyä. Aiheesta lisää ohjekuvan jälkeen.

ps. Jos olet poistanut sähköpostin tai se ei enää viesteistä löydy, se ei ole ongelma. Järjestelmä lähettää automaattisesti maksumuistutuksen.

Mitä hyötyä Membookista on? Miksi kannattaa rekisteröityä?

Kun rekisteröidyt Membook palveluun, näet siellä omat tietosi ja voit tarvittaessa tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen itse.

Sihteeri Silja Latvanen ottaa tietenkin vastaan osoitteenmuutoksia edelleenkin. Sähköposti on sihteeri@sanomalehtimiesliitto.fi.

Jos et ole vielä ilmoittanut sähköpostiosoitettasi Siljalle, niin nyt on hyvä hetki tehdä se.

 

 

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään