Eero Sauri: Apumiehenä, Sanomarenkinä – Lehtimiehen ja kustantajan muistelmat

Kunniajäsenemme Eero Sauri julkaisee muistelmansa syyskuussa.

Eero Saurin Apumiehenä, Sanomarenkinä – Lehtimiehen ja kustantajan muistelmat -kirjan julkistamistilaisuus on keskiviikkona 15.9. kello 17 Päivälehden museossa (Ludviginkatu 2–4, 00130 Helsinki), museon painokellarissa. Kirja kuuluu liiton julkaisusarjaan ja liiton jäsenet on kutsuttu tilaisuuteen. Terveysmääräykset kuitenkin rajoittavat osallistumista ja paikalle voidaan ottaa vain 20 henkeä. Ilmoittautumiset suoraan Eerolle osoitteeseen eero.sauri(at)gmail.com.

Tutustu kustantajan tiedotteeseen – tässä ote sen alusta. Lehtimiesten muistelmia Suomessa on ilmestynyt poikkeuksellisen vähän, mutta nyt sellainen on tulossa: Avun entinen päätoimittaja Eero Sauri on kirjoittanut reportteri-, päätoimittaja- ja kustantajavuosistaan värikkäät ja yksityiskohtaiset muistelmansa. Teos on samalla kuvaus Suomen aikakauslehdistön kultaisista vuosista, 1900-luvun loppuvuosikymmenistä, jolloin aikakauslehdistö eli kukoistuskauttaan. Kirjan koko: 170×240 mm | kovakantinen, suojapaperi | 404 sivua | kuvitettu.

Lue kustantajan tiedote pdf-muodossa tästä linkistä.

Kirjan on kustantanut Atrain & Nord. Se on myytävänä 30 euron jäsenhintaan julkistamistilaisuudessa. Kustantaja Matti Ylipiessa tarjoaa kirjaa Sanomalehtimiesliiton jäsenille myös kustantamon verkkokaupan kautta samaan 30 euron hintaan, joka sisältää postikulut.

TILAUSOHJEET:

Tilaa teos linkin tämän linkin kautta – kun avaat linkin, tarvitset alennuskupongin koodin. Kupongin koodi on NQT4PNBT – Täytä kaavakkeen kohdat Laskutustiedot ja tarvittaessa Toimitus eri osoitteeseen? Lopuksi kustantaja vahvistaa, että tilauksesi on vastaanotettu ja lähettää laskun ja kirjan.

 


HUOM! Tekstissä linkit on merkitty sinisellä värillä. Klikkaamalla niitä pääset lukemaan lisää aiheesta.

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään