5 | 2020

SSL:n vuosikokous järjestetään poikkeuksellisella tavalla

SSL:n johtokunta päätti kokouksessaan järjestää vuosikokouksen pienimuotoisena 26. päivänä toukokuuta 2020 kello 14.00.

Poikkeustila aiheuttaa uusia järjestelyjä monen yhdistyksen toiminnassa. Vuosikokouksia on jouduttu ja joudutaan siirtämään. Mietitään ratkaisuja, jotka täyttävät vaatimukset. SSL:n johtokunta päätti kokouksessaan 23. huhtikuuta järjestää vuosikokouksen pienimuotoisena.

Paikalla vuosikokouksessa on neljä henkilöä:

1. Kokouksen puheenjohtaja (tehtävään on lupautunut johtokunnan pyynnöstä Risto Kunnas)
2. sihteeri (liiton sihteeri Silja Latvanen)
3. Valtakirjahenkilö, joka toimii myös toisena pöytäkirjantarkastajana (Kirsti Sintonen johtokunnan nimeämänä)
4. pöytäkirjantarkastaja (johtokunnan ehdottamana Maarit Tyrkkö)

Jäsenkunnalle esitetään vetoomus, ettei paikalle tultaisi fyysisesti, vaan osallistuttaisiin valtakirjalla. Valtakirjoja on kaksi erilaista, joista voi valita toisen ja täyttää oman kantansa mukaan.

Kaikilla jäsenillä on yhtäläinen mahdollisuus halutessaan osallistua vuosikokoukseen täyttämällä ja toimittamalla valtakirja sähköpostina tai kirjepostina Valtakirjahenkilölle, Kirsti Sintoselle.

Kokous alkaa kello 14 osoitteessa Topeliuksenkatu 7 B 27, 00250 Helsinki (70 + ikä rajoittaa MT:n liikkumista, tämä on otettu huomioon paikkaa valittaessa). Huom! Tässä korona-tilanteessa johtokunta joutuu luopumaan vanhasta perinteestä, että liiton kunniajäsen toimii vuosikokouksen puheenjohtajana.

Voit tutustua vuosikokousmateriaaleihin tästä linkistä.

Sisältö on tarkoitettu vain jäsenistölle ja salasana sivun avaamiseen löytyy kokouskutsusta.

Työjärjestyksestä eli esityslistasta käy ilmi kokouksen tarkka toimintarakenne ja käsiteltävät asiat. Tänä vuonna toimintakertomuksessa on avattu esimerkiksi tilinpäätöstä ja yleensäkin liiton taloutta ja sen hoitoa normaalia perusteellisemmin.

Vuosikokouksessa on yleensä keskusteltu liiton toiminnasta ja opastettu johtokuntaa. Jaettu ruusuja ja risujakin. Tavattu kollegoja, vaihdettu ajatuksia ja viihdytty buffet-pöydässä. Vuoden 2020 poikkeuksellisella tavalla järjestetty vuosikokous ei pysty tarjoamaan vastaavaa keskustelufoorumia ja virkistystä.

Mutta siihen on ratkaisu: Kokoonnumme keskiviikkona 25. päivänä marraskuuta klo 17.00 Kansallisarkiston Isoon tutkijasaliin keskustelemaan liiton toiminnasta ja tapaamaan toisiamme – vuoden 2020 koronatilanteen niin salliessa. Suunnitteilla on muutakin ohjelmaa vuosikokoustapahtuman malliin.

Poikkeusolot pitää hyväksyä ja
ymmärtää, että ne ovat väliaikaisia.
Epävarmuus pandemian kestosta on fakta.
Olkaamme siis vastuullisia.
Päätetään asioista terveys edellä!

 


HUOM! Tekstissä linkit on merkitty sinisellä värillä. Klikkaamalla niitä pääset lukemaan lisää aiheesta.

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään