3 | 2016

Hämeenlinnassa näemme näytelmän Miehiä ja ihmisiä ja käymme Sibeliuksen synnyinkodissa.

Kulttuuriretki Hämeenlinnaan la 5.3

Tämän kevään kulttuuriretki suuntautuu lauantaina 5. maaliskuuta Hämeenlinnaan. Ohjelman on suunnitellut Pirjo Nuotio. Matka kestää päivän, palaamme siis illalla takaisin Helsinkiin.

Hämeenlinnassa käymme katsomassa Olli Jalosen kirjoittaman näytelmän Miehiä ja ihmisiä, jota luonnehditaan haikeaksi ja räväkäksi komediaksi lempeäksi hymyksi nuoruudelle. Näytelmä saa ensi-iltansa 26.2.

Teatterin jälkeen käymme Sibeliuksen synnyinkodissa, jossa isäntänämme on Sibelius-seuran puheenjohtaja, pianotaiteilija Erkki Korhonen. Hän kertoo – varmaan soittonäyttein – säveltäjämestarista. Sen jälkeen nautimme illallisen kiinnostavassa hämeenlinnalaisravintolassa Piparkakkutalossa. Tarjolla on toastskagen ja pääruokavaihtoehtoina lihaa tai kalaa. Kertokaa valintanne Jukka Reinikaiselle, joka ottaa vastaan ilmoittautumiset.

Matkan ohjelma:

11.15 Lähtö Kiasman edestä. Bussissa aamiaistarjoilu.
13.00–15.30 Miehiä ja ihmisiä (Hämeenlinnan teatteri, päänäyttämö). Väliajalla kahvitarjoilu.
16.00–17.00 Vierailu Sibeliuksen syntymäkotiin Hallituskatu 11. Isäntänä Erkki Korhonen.
17.15 Piparkakkutalo (torin laidalla), illallinen ruokajuomineen. Omistaja Veikko Lindholm kertoo talosta.
Noin 19.00 Paluu Helsinkiin alkaa.

Hinnat jäseniltä 60 euroa ja seuralaiselta 90 euroa. Hinta sisältää bussimatkat kahvi- ja viinitarjoiluineen, teatterin väliaikatarjoiluineen, vierailun kotimuseossa ja illallisen ruokajuomineen. Omatoimisesti liikkuvia hyvitetään 20 eurolla.

Maksut 13.2. mennessä liiton tilille FI03 1031 5001 9180 77. Vain maksetut ilmoittautumiset otetaan huomioon. Maksuviestiin merkinnät jäsen 60 euroa, seuralainen 90 euroa. Älkää käyttäkö mitään vanhaa viitenumeroa eikä kohdakkoin lähetettävän jäsenmaksulaskun viitenumeroa. Merkitse myös nimesi, jos tili on esim. yrityksen nimellä.

Ilmoittautumiset viimeistään 13.2. mennessä Jukka Reinikaiselle (yhteystiedot alla). Tällöin on kerrottava toive pääruoasta (liha tai kala) ja erityisruokavaliosta. Samoin se, jos tulee omatoimisesti. On myös suotava kertoa, jos ei palaa bussilla. Matkan pääjärjestäjä Pirjo Nuotio myös kertoo lisää matkasta.

Tervetuloa mukaan!

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään