Syyskuun purppuraa. Kuva: Musiikkitalo.

8 | 2019

Tarjolla syyskuussa

Tulossa pian: ”Kaikkien aikojen musiikkia”

Johtokunnan ja jäsenistön keskuudessa on puhuttu musiikista ja Helsingin Musiikkitalosta. Nyt olemme löytäneet meille oivallisen tapahtuman, jonne voi ottaa myös seuralaisen mukaan. Tapahtuma on nyt loppuunvarattu.

Lauantai-iltapäivällä 14. syyskuuta kuuntelemme Musiikkitalossa ainutlaatuista konserttia, jossa esiintyy kolme aivan eri tyylilajin suomalaista huippuorkesteriamme. Konsertin nimi on lupaavasti ”Kaikkien aikojen musiikkia”.

Avanti!n kanssa konsertissa kuullaan UMO Helsinki Jazz Orchestraa ja Suomalaista barokkiorkesteria (FiBO). Konsertin solistina on taiturillinen sopraano Helena Juntunen. Konsertti huipentuu muusikoiden yhteisnumeroon, joka koostuu John Adamsin musiikista ja Buster Keaton -videoinstallaatiosta.

”Tällaista menoa et ole ennen kokenut”, lupaavat orkestereiden edustajat.

Konserttin solistina kuullaan niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin ooppera- ja konserttilavoilla hurmaava Helena Juntunen. Kuva: Musiikkitalo

HUOM! Kokoonnumme jo noin tuntia ennen konserttia, joka alkaa klo 15, koska meillä on jälleen omaa lisäohjelmaa eli Avanti!n taiteellinen johtaja, klarinetisti Kari Kriikku avaa jäsenillemme, mitä oikein on tulossa. Samalla nautimme kahvin/teen makean kera.

KONSERTIN OHJELMA:

Franco Donatoni: Concertino nro 2
Antonio Vivaldi: Alkusoitto oopperasta Dorilla in Tempe
Antonio Vivaldi: Sposa son disprezzata
Unsuk Chin: snagS&Snarls
Duke Ellington: Such sweet thunder
Jimmy Van Heusen: Polka Dots and Moonbeams
Harold Arlen: Stormy Weather
John Adams: Fearful Symmetries

Lisää aiheesta Avanti! – orkesterin kotisivuilla.

 


KOKOONTUMINEN: Tapaamme Musiikkitalossa 14.9. noin klo 13.50 (tarkempi paikka kerrotaan ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa)

HUOM! Saimme hankittua tapahtumaan lisäpaikkojakin, mutta nyt tilaisuus on loppuunvarattu.

ILMOITTAUTUMISET: sihteeri@sanomalehtimiesliitto.fi

LIPUT: Jäsenhinta 30 euroa ja avec 35 euroa maksetaan liiton tilille ilmoittautumisen yhteydessä Suomalainen Sanomalehtimiesliitto (Nordea) FI03 1031 5001 9180 77. Viestikenttään nimi/nimet ja Musiikkitalo

Sihteerimme Silja Latvanen on varannut 30 lippua (jäsenet + seuralainen), jos ilmoittautuneita on enemmän, olemme valmiit hankkimaan lisäpaikkoja niin kauan kuin niitä vielä saa. Konsertti-löydön primus motor on johtokuntamme jäsen Heljä Salonen.

Hyvää juhannusta, kollegiaalisin terveisin

Maarit Tyrkkö, puheenjohtaja

Silja Latvanen, sihteeri-rahastonhoitaja

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään