Juha Kauppinen (vas.) sai kirjastaan KANAVA-lehden palkinnon 31.10.2019. Kauppisen rinnalla on ent. SK-toimittaja Risto Lindstedt, joka arvioi kirjan Kanava-lehteen. Kukat ojensi Suomen Kuvalehden silloinen päätoimittaja Ville Pernaa. Kuvat:MT

3 | 2021

Mediapiiri järjestetään maaliskuussa – olethan valmis, toimi heti!

Kevään Mediapiirin teemana on luonnon monimuotoisuus. Pidämme Mediapiirin koronaturvallisesti etänä eli voit osallistua vaikka kotisohvalla. Ilmoittaudu heti! 50 ensimmäisenä ilmoittautunuttta saa lahjaksi Juha Kauppisen palkitun kirjan ”Monimuotoisuus” – Kertomuksia katoamisista.

Kevään Mediapiiri järjestetään PILOTTI-kokeiluna. Jos olet kiinnostunut aiheesta – ja haluat lukea ja kuulla siitä enemmän, toimi jutun lopussa olevien ohjeiden mukaan ja laita sähköpostia liiton sihteerille.

Kiinnostuksensa ilmoittaneille 50:lle ensimmäiselle SSL:n jäsenelle lähetetään liiton puolesta Juha Kauppisen kirja ”Monimuotoisuus” – Kertomuksia katoamisista. SSL johtokunta on neuvotellut hinnan Kustannusosakeyhtiö Siltalan kustantaja Touko Siltalan kanssa – ja päättänyt hankkia 50 kirjaa. Sinulle se ei siis maksa mitään.

Juha Kauppinen oli ehdolla yhdeksi Suometar-päivän panelisteistamme. Paneelin vetäjäksi oli sovittu johtokunnasta Pertti Nyberg.

Koska Suometar-päivää siirrettiin koronan takia vuodella eteenpäin, toteutamme Mediapiirissä Kauppisen ja Nybergin kohtaamisen videohaastatteluna.

Videohaastattelu aiheesta tulee pian sivuillemme meidän kaikkien katsottavaksi. Julkaisemme myös lisää tekstiä teemasta.

HUOM! Maaliskuun Mediapiiriin osallistujan ei siis tarvitse lähteä liikkeelle, kaikki tuodaan eteesi. Menemme terveys edellä – ja toivomme, että pian pääsisimme tapaamaan toisiamme. Johtokunta uskoo, että maaliskuun Mediapiiri ja siihen liittyvä kirjalahja auttaa jaksamaan korona-ajan yli.

Haluatko kirjan?

Jos haluat kirjan, lähetä viesti sihteeripostiin: sihteeri@sanomalehtimiesliitto.fi

Kirjoja on jaossa 50:lle ensimmäiselle.

Merkitse viestiin:

  1. sana ”Mediapiiri”, 2. nimesi ja 3. postiosoite, jonne kirjan toivot saavasi.

PS.  Jos kirjat loppuvat kesken (50 kpl), meillä on tarjolla suunnitelma B.

HUOM PÄIVITYS 16.3. Kaikki luvatut 50 Monimuotoisuus-kirjaa on jaettu kiinnostuksensa ilmoittaneille. Kirjat ovat nyt postissa. Mediapiirissä siirrytään kirjojen jaossa suunnitelmaan B. Sihteerille voi edelleen ilmoittautua – halukkaille jäsenille kirja on tarjolla SSL:n neuvottelemaan edulliseen hintaan. Tästä kerrotaan samalla, kun kotisivuille tulee lisää Mediapiirimateriaalia ja jäsenille lähetetään tiedoksi jäsenviesti.


Videoklippi // Juha Kauppinen sai kirjastaan KANAVA-lehden palkinnon vuonna 2019. Palkinto luovutettiin lokakuussa Korjaamolla. Palkintoa jakamassa raati. Äänessä Kanavan vastaava tuottaja Tuomo Lappalainen. Videoklipin kuvasi paikan päällä ollut Maarit Tyrkkö.


HUOM! Tekstissä linkit on merkitty sinisellä värillä. Klikkaamalla niitä pääset lukemaan lisää aiheesta.

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään