2018

Olli-palkinnot Kirsti Sintoselle ja Risto Kunnakselle

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto on myöntänyt Olli-palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta journalistin työstä päätoimittaja, valtiotieteiden maisteri Kirsti Sintoselle ja rikos- ja oikeustoimittaja Risto Kunnakselle. Palkinto on nimetty liiton pitkäaikaisen sihteerin ja suuren journalistin, professori Väinö Nuortevan eli pakinoitsija Ollin mukaan.

Kirsti Sintonen on aloittanut journalistin uransa kesätoimittajana Uudessa Suomessa ja toiminut sittemmin uutistoimittajana, erityisalanaan koulutussektorin uutisointi. Tällä hetkellä Sintonen on päätoimittajana Acatiimi-lehdessä, josta hän on luonut johtavan yliopisto- ja tiedepoliittisen debatin areenan. Twitterissä Sintosella on yli 5500 seuraajaa. Kun seuraa Sintosen twiittejä pysyy selvillä yliopistojen ja tutkimuksen ajankohtaisista asioista.

Risto Kunnas on työskennellyt Iltalehdessä uutispäällikkönä, tuottajana ja etenkin maan johtaviin kuuluvana tutkivana rikos- ja oikeusjournalistina. Hänen urahaaveenaan oli nuorena olla rikospoliisin väkivaltatutkija. Nykyinen työ on tätäkin haavetta mielenkiintoisempi. Työssään Kunnas arvostaa uutisen vaikuttavuutta, tilanteen korjaantumista uutisoinnista johtuen. Kaiken perustana omassa työssään Kunnas pitää luottamusta lähteiden kanssa.

 


Kunniakirjat:

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto on myöntänyt päätoimittaja, valtiotieteiden maisteri Kirsti Sintoselle Olli-palkinnon tunnustuksena merkittävästä journalistin urasta uutistoimittajana, tiedottajana ja etenkin päätoimittajana Acatiimi-lehdessä, josta hän on luonut johtavan yliopisto- ja tiedepoliittisen debatin areenan.
Helsingissä, toukokuun 15. päivänä 2018
Maarit Tyrkkö, puheenjohtaja
Jukka Reinikainen, sihteeri

Suomalainen Sanomalehtimiesliitto on myöntänyt rikos- ja oikeustoimittaja Risto Kunnakselle Olli-palkinnon tunnustuksena merkittävästä journalistin työstä Iltalehdessä uutispäällikkönä, tuottajana ja etenkin maan johtaviin kuuluvana tutkivana rikos- ja oikeusjournalistina.
Helsingissä, toukokuun 15. päivänä 2018

 


HUOM! Tekstissä linkit on merkitty sinisellä värillä. Klikkaamalla niitä pääset lukemaan lisää aiheesta.

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään