2017

Olli-palkinnot Kreeta Karvalalle ja Merja Ylä-Anttilalle

Suomalainen Sanomalehtimiesliiton Olli-palkinnot 2017 myönnettiin ”tunnustuksena ansiokkaasta journalistin työstä” toimittaja, filosofian tohtori Kreeta Karvalalle ja päätoimittaja Merja Ylä-Anttilalle. Palkinto on nimetty liiton pitkäaikaisen sihteerin ja suuren journalistin, professori Väinö Nuortevan eli pakinoitsija Ollin mukaan.

Kreeta Karvala on työskennellyt ennen muuta Iltalehdessä niin pääkirjoitusten ja kolumnien kuin haastattelujen tekijänä – merkittäviä uutiskaappauksia unohtamatta. Hän liikkuu suvereenisti Euroopassa ja tunnetaan myös tv-keskustelijana. Kaiken ohessa hän julkaisi 2014 väitöskirjan uutismedioista nettimurroksessa, palkinnon perusteluissa todetaan.

Merja Ylä-Anttila on edennyt MTV:ssä kesätoimittajasta vastaavaksi päätoimittajaksi. Hänet tunnetaan muun muassa taitavana vaalikeskustelujen vetäjänä. Usein vaikeissa oloissa hän on ollut kannustava esimies ja hyvä kollega journalistien yhteisöissä, palkintoa perustellaan.

Päätoimittaja Merja Ylä-Anttila (va.) ja toimittaja, filosofian tohtori Kreeta Karvala palkittiin journalistisesta työstään.

HUOM! Tekstissä linkit on merkitty sinisellä värillä. Klikkaamalla niitä pääset lukemaan lisää aiheesta.

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään