10 | 2019

Jäsenille tarkoitettu uusi foorumi – blogi

Kotisivuja uudistettaessa ilmassa on ollut koko ajan ajatus tarjota tilaa jäsenille sivuillamme ja kehittää jäsenten oma BLOGI.

Ainakin nyt aluksi BLOGI julkaistaan kerran kuukaudessa omalla paikallaan kotisivuillamme. Siihen voivat kirjoittaa kaikki halukkaat liittomme jäsenet. Aiheena voi yhtä hyvin olla pohdintaa mediasta kuin journalistin elämästä yleensäkin.

 Ajatuksia journalismista ja sen vierestä.

Kotisivutyöryhmä Eeva-Liisa Vallin, Vaula Aunola ja Maarit Tyrkkö ovat saaneet Blogi-toimintaan avukseen liittomme jäsenet hyvin tuntevan Jukka Reinikaisen. Jukka onkin jo vienyt asiaa eteenpäin ja keskustellut mahdollisten bloggarien kanssa.

Muun muassa seuraavat liittomme jäsenet ovat alustavasti ottaneet haasteen vastaan: kunniajäsenemme Jyrki Haikonen aloittaa lokakuussa, marraskuussa seuraa Riitta Korhonen.

Blogin kirjoittaminen on jäsenetu, omaa blogiaan voi edelleen jakaa Vaulan mukaan ”omissa kanavissaan ja näin saada sille lisää lukijoita”. Kirjoittelun käynnistyttyä, ja jos ajankohtaista tarjontaa tulee runsaasti, tarjottu BLOGI pyritään julkaisemaan mahdollisimman pian. Suunnitelma siis elää ja kehittyy jäsenten aktiivisuuden ja toiveiden mukaisesti.

HUOM! blogipalsta on avoinna kaikille liittomme jäsenille. Toivottavasti kirjoittaminen kiinnostaa.

Ota BLOGI-asiassa yhteyttä Maaritiin, Eeva-Liisaan tai Jukkaan: maarit.tyrkko@gmail.com, eeva-liisa.vallin@hotmail.com ja jukka.mikko.reinikainen@gmail.com. Tilanteen vaatiessa puheenjohtaja päättää tekstien julkaisusta sekä julkaisujärjestyksestä.

 

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään