Tältä näyttää johtokunnan uudessa "kokoushuoneessa".
PUHEENJOHTAJAN PALSTA:

Oppia ikä kaikki

Poikkeustila ei ainoastaan sulje ovia, se myös avaa niitä.

Liiton johtokunnalle on nyt avattu oma tiimi eli keskustelu- ja kokousryhmä netissä: SSL johtokunta. Palveluamme on helppo käyttää eikä liitto joudu maksamaan ”tästä kokoustilasta” vuokraa.  

Osalle johtokunnasta etäkokousten pitäminen netissä oli jo arkea, mutta meille muutamille uutta ja jännittävää. Kun sain sihteeri-rahastonhoitajamme Siljan lähettämän sähköpostikutsun, ryhdyin lataamaan ohjelmaa koneelleni. Lataus onnistui niin hyvin, että vahingossa perustin toisen ryhmän: Sanomalehtimiesliitto. Kolmaskin ryhmä on mahdollista, jos haluamme perustaa Team-yhteyden jäsenistön käyttöön.

Nyt meillä on kaksi uutta tilaa ja paikkaa toimia. 

Ensimmäinen johtokunnan etäkokous pidettiin torstaina 23. huhtikuuta. Istuimme kaikki kotonamme ja silti yhdessä. Heti kokouksen alussa selvisi, ketkä ovat etäkokouksien veteraaneja. Sen huomasi hiotusta kokouskäytöksestä, pidettiin suu supussa eikä edes yritetty puhua toisen päälle. Lisäksi ammattilaiset katkaisivat välillä oman äänensä kuuluvuuden ja kameran näyttämän kuvan säästääkseen kannettavan tietokoneen akkua. Näin ymmärsin.

Tärkein kysymys koski SSL:n vuosikokouksen järjestämistä. Päädyimme miettimään ratkaisua, joka veisi asioita eteenpäin ja vapauttaisi suunnittelemaan uutta. Etsimme ratkaisua, joka olisi mahdollisimman yksinkertainen ja oikeudenmukainen. Lopulta päätettiin yksimielisesti pitää vuosikokous poikkeuksellisella tavalla toukokuussa, tiistaina 26. päivänä.

* * *

Korona-kieltojen ja rajoitusten päivittäinen seuraaminen vaatii hyvää penkkiurheilijan kuntoa. Välillä kannattaa käydä ulkona kävelemässä ja palata sitten kotisivuillemme kuuntelemaan Elina Saurin uuden CD:n musiikkinäytteitä tai kurkistamaan Riitta Nelimarkan lähettämää Bonga Art 3D videoesitystä

Sen jälkeen voi taas palata tähän päivään ja lukea Seppo Kaislan uusimman BLOGIN Naurettava korona.

Pysytään terveinä, pidetään päiväkirjaa ja muistellaan kynä kädessä vaikkapa toimittaja-seikkailuja. 

Maarit Tyrkkö

Jaa artikkeli
Takaisin etusivulle

Kirjaudu sisään